De werkwijze van PIMP’RNEL…

De eerste indruk…
Ieder huis uniek. De aanpak van PIMP’RNEL is op maat. Samen met u wordt de woning doorlopen. Binnen een uur krijgt u een helder beeld van hoe uw object speciaal voor de verkoop geoptimaliseerd kan worden. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U krijgt van PIMP’RNEL nu alvast 3 verkooptips.

U kiest de aanpak die bij u past…

SMALL STYLING: Tijdens deze styling van zes uur wordt uw woning gerestyled met uw eigen meubels en huisraad. Het doel van deze small styling is om meer licht, rust en ruimte te creëren.

MEDIUM STYLING: Tijdens deze medium styling wordt de gehele woning ‘verkoopklaar’ gemaakt. Er wordt aandacht besteed aan alles wat aandacht behoeft. Ook worden er passende accessoires als sfeermakers toegevoegd. Deze medium styling is inclusief een uitgebreide fotoreportage.

LARGE STYLING: Uw hele object wordt, zowel van binnen als van buiten, gestyled met fraaie, zorgvuldig gekozen accessoires. En indien nodig zelfs gemeubileerd. Tot in detail wordt uw woning volledig omgetoverd om het ultieme ‘plaatje van een huis’ te creëren. De stijlkenmerken worden benadrukt, de bijzonderheden worden uitgelicht en als eyecatcher in beeld gebracht. Met een aantrekkelijke fotopresentatie en een wervende verkooptekst erbij heeft u een koopobject in de overtreffende trap. Met andere woorden: Een huis om helemaal verliefd op te worden.

Vakkundig in advies en aanpak!