PIMP’RNEL
E-mail: info@pimprnel.nl
 

 

 

 

Tarieven voor verkoopstyling:

Een eerste indruk…
Een oriënterend verkoopstyling gesprek in uw woning van ongeveer een uur. U krijgt van PIMP’RNEL een helder beeld van de mogelijkheden voor uw verkoopobject. Ook krijgt u direct alvast 3 verkooptips.
Kosten € 55,-. Kiest u een S-M-L styling, dan wordt dit bedrag verrekend.

SMALL styling:
PIMP’RNEL creëert in 6 uur tijd meer licht, rust en ruimte in uw woning. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de aanwezige meubels.
Kosten € 330,-

  • Inclusief een lijst met handige tips voor tijdens de verkoopperiode.

MEDIUM styling:
Een medium styling is maatwerk, en daarom krijgt u van te voren een duidelijk kostenoverzicht. U betaalt het uurtarief plus de kosten voor de styling materialen. U krijgt er een uitgebreide fotoreportage op CD-rom bij.
Uurtarief € 55,- plus kosten voor accessoires.

  • Inclusief een uitgebreide fotoreportage van de gestylde ruimtes.

LARGE styling:
Een large styling is een complete metamorfose op maat van uw object, eventueel inclusief meubelhuur. Voor een verbluffend resultaat. U krijgt er een uitgebreide fotoreportage op CD-rom, en een wervende verkooptekst bij.
Prijzen op projectbasis.

  • Inclusief een uitgebreide fotoreportage en het schrijven van uw verkooptekst.

Online verkoopstylingadvies:
U krijgt een uitgebreid rapport aan de hand van uw ingestuurde foto’s. Alle punten van aandacht worden vermeld. Kiest u voor een advies voor uw gehele woning? Dan neemt PIMP’RNEL de hal, keuken en badkamer voor haar rekening.
Kosten € 18,- per vertrek.

NOOT: Alle hierboven vermelde prijzen zijn exclusief 19% BTW en een reiskostenvergoeding. PIMP’RNEL rekent € 0,19 per gereden km. Eventuele parkeerkosten worden tevens in rekening gebracht.

Voor een goede en snelle verkoop!

PIMP’RNEL is een CNVV gecertificeerd verkoopstyling bureau (Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten).